Бинго игри – стават ли популярни у нас?

Спомняте ли си добрата стара игра Бинго? В началото на 90-те години можехме да открием зали за игра почти навсякъде, като забавлението беше гарантирано за абсолютно всеки почитател. Макар и мнозина да чакаха следващото изтеглено число, малцина знаеха, че това е игра, която започва своето съществуване през XVI век и отговорни за нея са именно италианците. Впрочем не трябва да забравяме, че в Италия много обичат всички игри на шанса, но играта, която повечето почитатели познават днес, не е била на толкова високи обороти тогава.

При създаването на това заглавие ще забележим, че италианските фенове трябвало да чакат до уикенда, когато стартирало тегленето. След това играта се пренася във Франция, достига до САЩ, там се променя значително и американците се замислили, че просто няма смисъл да чакат толкова време за едно теглене и с помощта на група математици, създават картончета с най-различни числа, за да може всеки почитател да има равен шанс с другия. Докато в миналото тази игра се играеше само и единствено в реални зали, днес ще я открием в казиното на Palms Bet и трябва да признаем, че е променила малко своята визия, но правилата остават същите. Защо беше необходим този преход?

Колкото и приятна да е въпросната игра, в последствие започна да отстъпва на технологичните предизвикателства, които се оказаха доста по-бързи и атрактивни. Конкуренцията при тези игри стана по-сериозна и в последствие забелязахме, че самите зали започнаха да изчезват една по една, като последните се държаха геройски в рамките на няколко години. В случай, че не знаете как се играе това предложение, нека обясним какви бяха основните правила. Получавате билетчета, които са със случайно подредени числа, започва тегленето, като условието е да се изтеглят всички цифри от 1 до 90, докато американската и канадската версия се играят с числата до 75. Победител е този, който успее да направи една права линия.

Победоносният вик „Бинго“ е бил дело на английските фенове и в последствие се е превърнал в име. След като залите намаляват значително, не трябва да се изненадваме, че играта се премести в онлайн пространството. В мрежата лесно ще откриете къде може да играете бинго игри и още по-важното е, че благодарение на семплите правила, няма как да сгрешите. Мнозина описват това предизвикателство като изключително приятно, защото няма стратегия, всичко опира до късмет и случайност, както и забавление, това все пак е социална игра.

Подобрената дигитална версия в платформата на оператора е малко по-различна, все пак не се очаква да прекараме около 20-30 минути в тегленето на числа. Впрочем Бинго версията разполага и с демо, за да можем да видим как се е променила. Спокойно можем да споделим, че това е игра, която се играе на особено високи обороти. При стартиране се изтеглят всички билетчета и в рамките на няколко секунди започва тегленето и горе-долу за толкова време приключва, всички числа се попълват автоматично, но за разлика от първите версии на играта, тук имаме бонус игри, които позволяват повторно теглене на определен брой числа, за да имаме още един шанс за успех. Разбира се, вече не сме задължени да викаме „Бинго“, но ако желанието е по-силно, можем да го правим, но нека не бъде на публични места, би било трудно да обясните защо викате.

Макар и тази игра да се е променила значително, то същите промени са изцяло създадени, за да ни позволят по-сериозно и приятно качество на игра, на което винаги бихме могли да се насладим. Освен това, ако просто искаме да се позабавляваме и да си спомним носталгията, тази игра се предлага напълно без риск и регистрация, следователно няма да е никак трудно да си припомним правилата, макар и те да са доста лесни.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *