Злата Ризова срещу бившата зам.-кметица: не Василиса, ти не си прекрасна, ужасна си

Две дами, които до вчера бяха „екип“,  започват с обидните квалификации, а все още предизборната кампания не е започнала. Пиарът на бившия кмет Румен Томов Злата Ризова се възмути от писание във Фейсбук на бившата зам.-кметица Василиса Павлова за лебедовата песен и това, че някои вече я изпели –  ТЪЖНА, НО КРАСИВА Е ВСЯКА „ЛЕБЕДОВА ПЕСЕН“. НЯКОЙ НА 14.04.21Г. ВЕЧЕ Е ИЗПЯ… ДРУГИ ПРЕДСТОИ ДА Я ИЗПЕЯТ…

Срещу нея изригна пиарът на екскмета Румен Томов Злата Ризова с   „мизерници“, „госпожата с кривото огледало“, „не Василиса, ти не си прекрасна, ужасна си!, „времето на най-низките човешки страсти“,  са само една малка част от квалификациите.

Грозна картинка. Коментарите са просто излишни.

Ето какво написа  Злата Ризова:

Седя си и си мисля…, във времето на най-низките човешки страсти агресията и злобата “продават”.

Злобата, която винаги е в особено големи размери в това време е способна да залее всеки креативен отрасъл, поникнал някъде в пространството. Пространство, наследило липсата на достойнство и етични устои. Устои разбити  и пометени от болни амбиции и жажда за власт.

Властта, която някои са си усвоили, премерили са я и мислят, че им е по мярка, нищо че нищичко не са дали, за да я притежават. Някой, някога се е излъгал да им гласува доверие, а мизерниците не са го оценили, защото имат криво огледало, което вечно ги ласкае.

ВЧЕРА ЕДИН ВЕЧЕ БИВШ ЗАМЕСТНИК КМЕТ, КОЙТО С НЕКАДЪРНОСТТА СИ ПРИНИЗИ РЕСОРА, КОЙТО И БЕШЕ ПОВЕРЕН, ДА НЕ КАЖА ПОДАРЕН, СЕ “ПОДИГРА” С ДОБРИНАТА И КОРЕКТНОСТТА НА ЧОВЕКА, КОЙТО И ДАДЕ ШАНС ДА СЕ ДОКОСНЕ ДО НЕЩО НЕДОСТИЖИМО ЗА НЕЯ. И понеже госпожата с кривото огледало не може да си даде сметка за това, което направи, искам да и кажа няколко неща;

Василиса ти със себе си се подигра! И тука политика няма, неотдавна ти и там се …. със 168 гласа в областта!

Не Василиса, ти не си прекрасна, ужасна си! А това, което правиш е долно и нечестно, защото за управлението ти имаше какво да се каже, но достойнството човешко на един човек замълча, за да запази твоето достойнство. Намираш ли разликата? Знаеш ли, какво е това? А как се пише “не знам”, “рожденик”, “именик”, къде се пише запетая? Засрами се, жено! Засрами се!

И понеже предизборната надпревара започна:

– Водете честна битка бе, защо трябва да сте злобни, защо трябва да мразите? Какво ще Ви даде това?

Хора, омразата е тежка болест!

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *