Училището в Симитли минава на природен газ

СУ „Св. св. Кирил и Методий” – град Симитли от нафта ще премине на природен газ (метан). Това ще  позволи да се намалят разходите за отопление на училището с 40 %.

Обещанието е на депутата Стефан Апостолов и парите вече са осигурени, а именно смяна на парната инсталация на гимназията.

Подмяната на инсталацията е възможно най-доброто екологично решение, което можехме да вземем, защото то ще гарантира и по-чист въздух и за нас, и за нашите деца! Освен това ще осигурим още по-добри условия за обучението на нашите деца, смята народният представител.

Въпреки проблемите на национално ниво, свързани с конструирането на новото правителство, той като народен представител продължава стриктно да спазва основното обещание, което поел към гражданите, а именно – да гарантира по-доброто бъдеще на Община Симитли и най-вече на децата.

С всяка следваща инвестиция учебното заведение придобива все по-модерен и европейски облик, и става едно от най-добрите училища на територията на Благоевградска област.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *