Ваучер от 300 лева за най-красива градинка

Конкурс за най-красива градинка организират в Благоевград. През последните години се забелязват много пипнати междублокови пространства.

В конкурса могат да участват градинки или цветни пространства в междублоковите пространства, пред блокове и кооперации на територията на град Благоевград.

Единственото условие е градинките да бъдат естетически оформени и да се поддържат чрез инициативата на хората.

Членове на журито ще бъдат експертите по  „Екология“ от общинска администрация и експерти по озеленяването. За двете категории е предвидена по една награда ваучер на стойност 300 лв. (от верига за градинско обзавеждане и озеленяване) и паркова пейка.

Снимките ще бъдат публикувани и във Facebook страницата на Община Благоевград, където очакваме всички приятели да дадат своя принос като гласуват чрез харесвания на снимките.

Първият етап  е събиране на номинации – от 22 април 2021 г. и публикуване на материали във Facebook страницата на Община Благоевград https://www.facebook.com/blgmun

След това ще има  периодичен оглед на заявилите участие в конкурса обекти от журито.

Накрая ще бъдат наградени победителите – на специална церемония, която ще се проведе на 24 май 2021 г., Деня на Българската просвета, култура и славянската писменост и Европейски ден на парковете.

Повече за  регламента на конкурса на Фейсбук страницата на Община Благоевград.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *