Просветният министър изненада учителите в Неврокопско, те го отрупаха с подаръци

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев,  Ивайло Златанов – началник на РУО Благоевград и кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов изненадаха учителите в Гоцеделчевския край.

В Първо ОУ „Св, св. Кирил и Методий“ показаха на гостите всичко, което правят с любов за децата,  благодарили  за подкрепата.

Гостите проведоха среща с преподавателите в Трето основно училище „Братя Миладинови“ и отговориха на въпросите, вълнуващи учителите – обучението в електронна среда, приключване на учебната година, подобряване на материалната база.

Министър Вълчев поздрави ръководството и екипа на училището за позитивната атмосфера и топлото посрещане.

Директорът,  Джингаров, подари на гостите картини, нарисувани от талантливите ученици на Трето основно училище „Братя Миладинови“.

Образователните министър и началник посетиха СУ “ Св. Св. Кирил и Методий“ , с. Гърмен. Министър Вълчев награди призьорите от Националното състезание  „Ключът на музиката“. Гостите разгледаха и харесаха училищната база, поговориха с учителите за проблемите и приоритетите на образованието и с удоволствие направиха снимка за спомен.

Срещата била непринудена, изпълнена с много положителни емоции и надежди за по-добро бъдеще.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *