5 начина да защитим своя Хуауей – съвети от etuo.bg

Съвременните смартфони са много податливи на счупване, особено при удряне в твърда плътна повърхност. Това е валидно и при падане от определена височина или дори неволно чукване на устройството. Ето защо, за да осигурим качествена защита на красивата и атрактивна визия, трябва да използваме специалните калъфи за Хуауей от онлайн магазин etuo.bg. Те са достъпни на най-евтини цени и сега ще видим 5-те съвета за съхраняване на отлична външност.

Защо съвременните смартфони Хуауей се нуждаят от защита

По-високият клас смартфони Huawei днес, в голяма част от случаите, са стъклени, а използваното стъкло е Gorilla Glass. Това означава, че дизайните на тези устройства са изключително елегантни, стилни и красиви, но това ги прави и много чупливи. Стъклото Gorilla Glass се използва както за защита на екрана, заемащ голям процент от предния панел, така и за задния капак, което прави устройството много уязвимо за счупване при падане или леко удряне в плътна бетонна или керамична повърхност.

За да се предотврати счупването на устройствата под марката Хуауей, трябва предварително да се осигури подходящата им защита. Това се извършва чрез специалните удароустойчиви и бронирани протектори, които, за да осигурят висока степен на защита, трябва да бъдат изработени от качествени материали.

Кои фактори от употребата влияят най-лошо на външния вид

Съществуват някои разпространени вредни практики по време на употребата на смартфона, което бързо и лесно може да увреди неговия безупречен външен вид. Избягването им ще намали нуждата от защита на Хуауей устройствата, но няма да я изключи напълно. Например, доста често собствениците на телефоните Huawei ги използват на плажа, без да осъзнават, че микроскопичните песъчинки са по-остри и твърди от стъклото Gorilla Glass и за кратко време го покриват с драскотини.

Носенето на мобилните устройства Хуауей в джобовете, заедно с ключове и монети е друга вредна практика. Също, доста често се среща и поставянето на телефона с екрана надолу и неговото бързо покриване с различни драскотини.

Кои 5 начина са най-ефективни, според Etuo

Ето че стигнахме и до основните 5 начина, чрез които да осигурим надеждната защита на своя Хуауей:

  1. Ако сте любител на спорта и водите активен начин на живот, използвайте подходящите кейсове за това;
  2. Най-честите счупвания на телефона са в банята и тоалетната. Опитайте да бъдете внимателни, особено при боравене с мокри ръце. Използването на специален гръб ще повиши сцеплението с кожата Ви и апаратът няма да е толкова хлъзгав;
  3. Ако играете футбол, баскетбол, ръгби, не носете със себе си никакъв модел смартфон Хуауей или му осигурете подходящ удароустойчив протектор както на гърба, така и на дисплея;
  4. Уверете се, че не носите апарата си в един джоб с монети, ключове, очила и други подобни;
  5. Не поставяйте смартфона си на ръба на високи повърхности, тъй като вероятността от падане значително се увеличава.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *