Крупничани отвориха сърцата си за Лили

За пореден път крупничани доказват, че съединението прави силата. Само за четири часа те успяха да съберат 2 700 лв., които дариха на Лили.

Тези средства ще помогнат да се закупят скъпо струващи лекарства и консумативи за поддържането на нейния живот.

“Благодаря за оказаното съдействие на учениците от началния курс и петите класове, както и на техните учители!

Благодаря на всички, които се включиха в изработването на великденските сувенири! Благодаря и на всички, които отвориха сърцата си за тази благородна кауза! Благодаря ви, че в навечерието на този светъл празник, успяхме да вдъхнем вяра, надежда и сили на Лили! Желая на всички здраве и благополучие в домовете ни и доброта в сърцата ни!

СВЕТЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!” – изказа благодарности към всички участвали кметът на село Крупник – Иванка Чакалска.

Препълнени маси с уникални ръчно направени красоти, подходящи за празнична украса, с характерните символи: венци, боядисани яйца, кошници и панери, посрещат хората, минаващи през площада в селото.

Ентусиазирани и с пълни сърца, малки и големи идват, за да си купят от тях с надеждата да помогнат. Да помогнат на Лили от Крупник.

Кметът на община Симитли – Апостол Апостолов, кметът на Крупник – Иванка Чакалска, както и много жители на селото, не пропуснаха да си купят по нещо от красотите, подредени за продажба.

Каузата, която обединява крупничани, има за цел да помогне на Лили Вескова. Базарът е организиран от Кметство Крупник и СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – с. Крупник.

Благотворително, за Лили, се продават яйца и ръчно изработени красоти – великденска украса и в храм „Рождество Богородично“ – гр. Симитли. Инициаторите там са децата от Неделното училище към храма и ръководителят им г-жа Дафкова.

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *