Със смели мечти абитуриентите от Икономиката се впускат в новия етап на живота

С тържествена церемония изпратиха випуск 2021 в Професионална гимназия по икономика  „Иван Илиев“ в Благоевград. По традиция хоро се изви в двора на училището.

Директорът Ася Бояджиева  поздрави зрелостниците, родителите и учителите с празничния ден. Пожела на абитуриентите да имат смели мечти и увереност, че ще ги постигнат, защото са получили добра професионална и общообразователна подготовка от своите учители и са развили комплекс от социални умения за толерантност, уважение на мнението и личността на другите, усетили са силата на работа в екип, удовлетворението да твориш добро – необходими за професионално и личностно израстване.

„Правете нещата в живота си с любов, защото любовта създава доброто в живота ни и ни прави щастливи.

Със сърца, изпълнени с любов, персоналът на ПГИ ви пожелава бъдещи успехи. И не забравяйте: те ще бъдат толкова големи, колкото решите, че искате да постигнете.

Бъдете активни граждани на Република България, защото вие сте нашето бъдеще и България има нужда от вас.“, заяви Бояджиева.

Поздрави поднесе от името на оставащите в училището Гергана Пендуркова от XIб клас: „Изминали са дванадесет години – труд и усърдие, сълзи на отчаяние и усмивки от радост, изпитания на волята, на ума, на характера. Този дълъг път на вашето съзряване сте изминали не сами, а винаги подкрепяни, напътствани, вдъхновявани от своите учители. Ако сега имате вярата, че сте успели – дължите го на тях, ако имате самочувствието, че сте силни и непоколебими – дължите го на тях, ако сте открити, честни и правите добро – дължите го на тях!“

Зрелостниците изразиха своята благодарност чрез думите на Румяна Котевска от XII а клас: „Искаме да Ви благодарим за усилията, които положихте през тези 5 години заедно. Вие бяхте нашето семейство, вие ни давахте съвети, вие ни научихте да бъдем по-добри хора. Благодарим Ви, че въпреки епидемиологичната обстановка, дадохте всичко от себе си, за да ни предадете знанията, необходими за успешното завършване на средното ни образование.“Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *