Опъват пак червените килими за абитуриентите, ето кога:

Зрелостниците са в трескава подготовка за абитуриентските балове. Плановете са тържествата да се проведат, след като минат задължителните матури на 19 и 21 май. Изпращането в училищата вече мина.

Предишният випуск остана без бал заради Ковид, тази година вече са готови с датите.

На 23 май балната фиеста в Благоевград ще открият 130-те абитуриенти на Професионалната гимназия по икономика и на Професионалната гимназия по туризъм и лека промишленост. В празничния 24 май под светлините на прожекторите ще минат 156-те дванадесетокласници на Езиковата гимназия. На 25 май по червения килим ще дефилират абитуриентите на Националната хуманитарна гимназия, V СУ, Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия, Средно училище с изучаване на чужди езици.

Последни на 26 май ще дефилират зрелостниците от 6-те паралелки на Математическата гимназия и съвипускниците им от Благоевградската професионална гимназия.

Община Разлог също по традиция организира тържествено изпращане на зрелостниците. Традиционното празнично шествие на абитуриентите от средните училища в Разлог ще започне в 19:30 часа. Празничният 24 май ще завърши с тържествена заря, в чест на завършващите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *