Учители срещу кметове в името на спорта

Учители и кметове в Симитли дадоха пример в Деня на българския спорт. Кулминацията на спортния празник бе футболният мач между кметове и учители. Във футболната среща участие взеха кметът на с. Черниче – Георги Стефанов, кметът на с. Полена – Веселин Топузов, кметът на с. Сушица – Георги Митрев, кметът на с. Полето – Иван Манчев, кметът на с. Брежани – Благой Стефанов и общинският съветник от с. Крупник – Владимир Благоев.

От страна на учители в игра влязоха зам.-директорът г-н Дафков, г-н Кристиян Крушов, г-н Станислав Топузов, г-н Александър Георгиев, Г-н Димитър Стоименов и Г-н Николай Димитров. За да подсилят отбора на Суперучитечите, в игра влязоха и Супершофьорите. Въпреки това, те не успяха да надвият отбора на кметовете, който затвърждава силата си на традиционните общински турнири. Разбира се резултатът не е важен! Най-важни са спортът и здравето, заради което бе организирано масовото мероприятие в училището. След мача, с бързи дузпи, отборът на Суперучителите си завоюва все пак победа и така изравни резултата.

С многообразни състезателни дейности по случай днес СУ “Св. Св. Кирил и Методий” – гр. Симитли откри новоизградения си комплекс от спортни игрища.

С големи усмивки и пременени в тениски с логото на училището, учители и ученици се впуснаха в състезания по футбол, баскетбол, волейбол, шах и тенис на маса.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *