БЗНС: Андон Тодоров не е личността, която може да представлява достойно община Благоевград

БЗНС – Благоевград НЕ подкрепя Андон Тодоров за кмет на община Благоевград. Според председателя на структурата на Български Земеделски Народен Съюз Венцислав Кавазов имало опити за заблуждаване на техните членове и симпатизанти, както и гражданите на областния център. Заяви в позиция, че имало вероятност да подкрепят ПП ГЕРБ, но само и единствено с чиста партийна кандидатура, на личност доказала своя професионализъм и качества на управленчески опит, като по никакъв начин нямало да влязат в безпринципна подкрепа на когото и да било в ущърб на жителите на община Благоевград.

Самият опит за манипулиране на общественото мнение им давал огромно основание да заявят, че господин Андон Тодоров не е личността, която може да представлява достойно община Благоевград.

Ето и цялата позиция:

Позиция на Български Земеделски Народен Съюз в Благоевград по-повод внушения в публичното пространство, че партия БЗНС подкрепя Андон Тодоров за кмет на областния град.

„Вчера 20-ти май 2021 година бяхме свидетели на опит за заблуждаване и манипулиране общественото мнение на жителите на община Благоевград от страна на г-н Андон Тодоров. На събрание на актива на политическа партия ГЕРБ господин Андон Тодоров заяви своята кандидатура за кмет на община Благоевград, като посочи, че е издигнат от инициативен комитет, подкрепен от политическа партия ГЕРБ, от политическа партия ВМРО и “земеделците”!!!

Като председател на структурата на Български Земеделски Народен Съюз съм длъжен да изясня случая и да разсея опитите за заблуждаване на нашите членове и симпатизанти, както и гражданите на Областния център. Към този момент ръководството на политическа партия Български Земеделски Народен Съюз не е водило каквито и да било разговори с господин Андон Тодоров, за това да бъде подкрепен от БЗНС, като политическа партия за предстоящите частични местни избори в общината. Заявявам че по-никакъв начин не сме давали повод за тълкуване на такава подкрепа от наша страна. Намираме опит за манипулиране на общественото мнение в благоевградската общественост.

Заявявам, че имаше вероятност да подкрепим ПП ГЕРБ, но само и единствено с чиста партийна кандидатура, на личност доказала своя професионализъм и качества на управленчески опит, като по никакъв начин няма да влезем в безпринципна подкрепа на когото и да било в ущърб на жителите на община Благоевград!

В този ред на мисли заявяваме, че самия опит за манипулиране на общественото мнение ни дава огромно основание да заявим, че господин Андон Тодоров не е личността, която може да представлява достойно община Благоевград.

С уважение: Венцислав Кавазов, председател на БЗНС – БлагоевградВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *