Ген. Атанасов: Благоевград заслужава кмет със завидна биография и дълъг професионален опит като д-р Каракостова

Генерал Атанас Атанасов лично дойде в Благоевград и представи водача на листата на Демократична България -Обединение Иван Димитров от Разлог  и втория в листата, и кандидат за кмет д-р Виктория Каракостова – Нешева. Генералът каза, че кандидатът им е под номер 1 в бюлетината за кметските избори и България, и Благоевград могат много повече. Пожела на д-р Каракостова да бъде номер 1, защото е човек  със завидна биография и дълъг професионален опит, а Благоевград заслужава такъв кмет.

Д-р Каракостова обяви, че не е сменяла партии и  е човек с принципи. За нея Благоевград е в плачевно състояние. Смята, че  е подготвена и може да се справи с трудната задача, която коалицията и е възложила.

Най-големият проблем за д-р Каракостова в областния център на Пиринско е корупцията по всички етажи на общинската власт, която трябва да бъде изкоренена, а тя знаела как.

„Няма развита икономика, основните професии са шивачка и сервитьорка. В този смисъл трябва да се толерира местния бизнес. Благоевград с  природните си дадености близо до планина, 2 граници, 5 КПП-та, минерални води, ски курорт може да бъде идеален туристически център“, категоричен е кандидатът за кмет на Благоевград.

Смята, че трябва да се ориентираме към чиста икономика – ИТ сектора.  По отношение на здравеопазването като лекар, тя каза, че тук говорим за бившите диспансери като общински, които имат нужда от дооборудване, кадри и контрол върху разходването на средствата.

Ген. Атанасов този път  не е в листата под номер едно за Първи МИР Благоевградски, защото имал много ангажименти, трябвало да обиколи цялата страна като лидер на коалицията, което го лишава от възможност да работи в региона, а това било несправедливо към избирателите.

Какво казаха още чуйте във видеата:


ЧАСТИЧНИ МЕСТНИ  ИЗБОРИ’2021

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *