Стрийт фитнес от анонимен дарител в Петрич

Нова придобивка има в Градския парк на Петрич. Инициативата за новата придобивка е съвместна – на Община Петрич и дарител, пожелал анонимност.

Приключи монтирането на новото съоръжение за любителите на фитнес заниманията на открито. Придобивката включва: 5 броя лостове на различни височини, маймунска стълба, шведска стена, мултифункционална стойка за опори, двойна успоредка, мултифункционални ръкохватки за набирания с топки, лост за хюмън флаг, лежанка за коремни преси с възможност за регулиране на височината.

Стрийт фитнесът набира все повече популярност сред младите хора, а елементите, които вече са налични в Градски парк, позволяват също провеждане и на състезания. Припомняме, че само преди месеци беше въведена в експлоатация и стена за катерене, предназначена за подрастващи и възрастни. Предстои реализирането на още една мащабна идея в района на Градски парк, която ще бъде голямата изненада за жителите на общината, тъй като градът ще се нареди сред малкото в страната с подобно съоръжение.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *