Кои полицаи награди новият шеф навръх празника им

Близо 50 служители на благоевградската полиция бяха наградени от новия шеф старши комисар Георги Кандев.

С водосвет, отслужен от Негово високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим бе отбелязан професионалният празник на МВР – 5 юли в благоевградската полиция.

От старши комисар Георги Кандев – директор на ОДМВР-Благоевград и гости на тържеството бяха поднесени цветя на паметната плоча в двора на дирекцията.

В присъствието на  Николай Шушков – областен управител на област Благоевград,  Ясен Попвасилев врид кмет,  инж. Георги Пармаков директор на РДПБЗН-Благоевград, полковник Митко Балтов – командир на Военно формирование Благоевград, представители на Районна прокуратура Благоевград и други гости, за постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на  министъра на вътрешните работи Бойко Рашков с отличие „ПИСМЕНА ПОХВАЛА“ бяха наградени старши инспектор Евгени Куртишев – в сектор „ПКП“ и старши инспектор Иван Гераков– в сектор „ПКП“ при ОДМВР-Благоевград.

За образцово изпълнение на служебните задължения с отличие „ГРАМОТА“ бяха наградени Станислав Николов –ВПД н-к на сектор „КАПОЧР“, старши експерт Даниела Василева и старши експерт Павел Киров в същия сектор към отдел „Административен“ при ОДМВР-Благоевград.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на главен комисар Стоян Темелакиев – За главен секретар на МВР с отличие «ПИСМЕНА ПОХВАЛА» бяха наградени четирима служители на ОДМВР-Благоевград.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на старши комисар Георги Кандев – ВПД директор на ОДМВР-Благоевград с отличие «ПИСМЕНА ПОХВАЛА» бяха наградени тридесет и девет служители на ОДМВР-Благоевград.

От името на ръководството на МВР и лично от свое име директорът на ОДМВР-Благоевград – старши комисар Георги Кандев поздрави служителите по случай празника. Той изрази своето уважение към всеотдайността и професионализма на служителите, които срещат предизвикателствата на днешното динамично време и се грижат за опазване на обществения ред, за съхраняването на правата и свободите на гражданите, както и опазване на техния живот и имущество.  „Благодаря ви за вашето старание, за  вашата отговорност и за вашия труд.  Убеден съм и вярвам, че с взаимни усилия, колегиална подкрепа, със сплотеност и висок морал ще подходим към изпълнението на всички предстоящи задачи.“ – каза старши комисар Кандев и пожела на служителите и техните семейства крепко здраве, професионални успехи и благоденствие.

Местни и парламентарни избори!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *