Лекари, полицаи, учители… преоткриват танците вече 10 години в „Ритмика“

Фолк-фитнес „Ритмика“ отбеляза своя 10-годишен юбилей пред пълен салон в зала ,,Яворов „. С много емоции, усмивки, аплодисменти  и празнично настроение премина отбелязването на 10-годишния юбилей .

Всеки един от тях е открил или преоткрил любовта към българските народни танци под покрива на „Ритмика“. И всички те благодарят на ръководителите Асен Колев и Радостина Захариева, за които танцът е живот.

За тези 10 години голямото семейство на „Ритмика“ се разрасна. На сцената се качиха над 100 танцьори от клубовете в двете училища, където репетират – 6-то СУ „Иван Вазов“ в кв. „Струмско“ и 11-то ОУ „Хр. Ботев“ в кв. „Еленово“.“ В клубовете участват хора с различни професии – лекари, полицаи, учители, въобще хора от най-различни браншове. Те се забавляват, танцуват и  предават от своята положителна енергия на колкото може повече хора. А това е и целта на танца.

В концертната програма бяха включени както класически образци на българската народна хореография, така и хора и танци от различните области на България.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *