Споделяме снимки или истории за Американския в онлайн състезание

Онлайн състезание за всички жители на Благоевград организира Американският университет в България (АУБ).  „АУБ – 30 години напред и нагоре с Благоевград“ е по повод 30-годишния  юбилей. Университетът кани благоевградчани да споделят вдъхновяващи и интересни снимки или истории, свързани с учебното заведение.

Всеки от жителите на Благоевград може да се включи в състезанието от сайта на университета, а победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип. Спечелилите ще получат своите награди на 6 септември, когато АУБ поставя началото на новата академична година. Наградите са курс по английски в Езиковия център на АУБ (може да бъде преотстъпен на член от семейството), ваучер за книжарницата на АУБ, както и други предметни награди.

„През годините АУБ е втори дом за хиляди студенти и преподаватели от цял свят. Но без парковете, забележителностите и най-вече без хората на Благоевград АУБ нямаше да бъде това, което е, а чувството за принадлежност едва ли щеше да е толкова осезаемо,“  сподели д-р Дейвид Еванс, президент на АУБ.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *