Поздравиха евродепутат за супер реколта

Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов за поредно лято се похвали с добра продукция от домати. „И тази година реколтата от домати ми е качествена и вкусна, разликата е само в това,  че си имам сериозен помощник“, написа евродепутатът. На фона на масовото оплакване от производители, че доматите тази година не вървят и са се разболели, Адемов е отгледал супер реколта.

Той получи десетки поздравления и коментари  във Фейсбук, като:

Отлично! Добър градинар си!!

Браво на помощника! Без него май не би се справил толкова добре!?

Приятелю, докато има такива помощници, ще я има и България !!!

Някои даже  поискаха да си купят от продукцията му, други пък попитаха дали в Брюксел ги гледа. Той отговори, че са в парника му. Имаше и такива, които с чувство за хумор написаха, да запази от по- старите, за поздравления на новото правителство, да се намират .

Асим Адемов е роден в гоцеделчевското село Дъбница. Започва своето обучение в училище „Димитър Талев ”в гр. Гоце Делчев.

Кариерата си започва като учител по български език и литература в СОУ „Христо Ботев“ – гр. Долно Дряново, община Гърмен. След като натрупва над 20 години професионален опит той е назначен за директор на училището, от където заради политическите му възгледи бе уволнен по време на кабинета „Орешарски“. През 2015-а съдът го възстановява на работа.

Бил е общински съветник,  заемал е длъжността заместник-областен управител на област Благоевград.  В предходния мандат на ЕП зае мястото на Мария Габриел .

През 2019 г. е избран за член на Европейския парламент като кандидат от листата на  ГЕРБ/ЕНПВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *