Обвиняват Икономов за разкол между съветниците от ГЕРБ и структурата на партията в Банско

С декларация ПП ГЕРБ – Община Банско се разграничи от внесеното предложение на избраните общински съветници от ПП ГЕРБ на днешното заседание на Общински съвет – Банско. Декларацията е за отстраняването на председателя на ОбС Димитър Русков.

Според ПП ГЕРБ – Банско внесеното предложение за отстраняване на председателя на ОбС Димитър Русков не е съгласувано с общинския ръководител  и с общинското ръководството на партията.

„Този политически акт обслужва явно интересите на бившия ръководител на партията на местно ниво Георги Икономов, който предаде партийната структура, като постави личните си интереси над обществените и се вля в редиците на Републиканци за България-партията на Цветан Цветанов, претърпяла пълен крах на последните два избора за Народно събрание.

Считаме действията на избраните от листата на ГЕРБ общински съветници, присъствалите днес на редовното заседание на ОбС- Банско за крайно неадекватни и уронващи престижа на местната структура на ГЕРБ- Банско.

Считаме и за изключително неморално коалирането на избрани съветници от ГЕРБ  с БСП и други новосъздаващи се формации в местния парламент.

Явно тези хора са забравили защо са избрани и поставят личните си интереси  над обществените и партийни такива“, се казва още в декларацията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *