Кметът на Банско поиска от премиера реализиране на три проекта

Министър-председателят Стефан Янев гостува на Банско джаз фестивал.

Кметът Иван Кадев запозна ръководителя на служебното правителство с проблемите на бизнеса в общината с акцент върху туризма, в който променената обстановка и ограниченията дават най-силно отражение. Кметът постави и искането за съдействие  на държавното ръководство за реализиране на три проекта, които имат ключово значение за Банско – обходния път от западната страна на града, пътя от Банско до хижа Вихрен и довеждащия водопровод от м.Караманица.

Дискутирани бяха въпроси, свързани с развитието на региона и утвърждаването на Банско като целогодишен курорт. Премиерът изказа одобрение за мерките на общината в подкрепа на местния бизнес.

Иван Кадев покани министър председателя Янев и областния управител Шушков на кратка разходка из центъра на града, а след това, заедно с многобройната публика, слушаха изпълненията на емблематичния за джаз фестивала в Банско Васил Петров.

На работната среща с премиера присъстваха областния управител Николай Шушков и екипът на кмета– заместниците му Стойчо Баненски, Сашка Въчкова, Костадин Атанасов и секретарят Иван Докторов.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *