Предизвикателството на изборите дебатираха на първо заседание на РИК

Първо заседание на РИК 01 – Благоевград.  На първото заседание приветствие отправи областният управител Николай Шушков, като пожела ползотворна работа и се ангажира с пълно съдействие от страна на Областна администрация. Също така изтъкна, че едновременното провеждане на избори за президент и вицепрезидент на Републиката, както и избори за 47 Народно събрание се провеждат за първи път в новата историята на страната и е предизвикателство за екипите на РИК и ОА.

Заседанията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18 часа в сградата на Областна администрация Благоевград, ет. 3, зала 32. Деловодството ще бъде в стая 36.

Комисията взе решение за определяне реда и срока и необходимите документи за регистрация в РИК 01 на кандидатите за народни представители на партии и коалиции и на инициативни комитети за изборите за 47 НС на 14.11..2021г.

Всички решения ще бъдат обявявани на табло, намиращо се на партера на Областна администрация Благоевград, както и публикувани на сайта на РИК 01 на адрес http://rik01.cik.bg

Работното време на комисията е всеки ден от 09:00 до 17:00 часа.

За говорител на комисията бе избран Радослав Митрев.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *