Ташкова била подменена в състава на НИС Жени-ГЕРБ

Елена Ташкова обяви, че е била подменена в състава на НИС Жени-ГЕРБ с Росица Димитрова. Това стана, след като областният координатор на Жени-ГЕРБ Адриана Мелниклийска възрази в ефир срещу предложението на Изпълнителната комисия, че не са номинирали Ташкова.

Елена Ташкова заяви уважението си към двете дами и към тяхната дейност. Не може да  скрие обаче разочарованието си от факта, че изборът на г-жа Димитрова бил реализиран чрез присъствието на многобройни делегати в залата, които са служители на ръководеното от нея дружество „ВиК – Благоевград“.

Ето още какво написа Ташкова: „Вярвах, че изборът на състава на НИС Жени-ГЕРБ ще бъде обективен и прозрачен, без да се позовава на служебни отношения с извънпартиен характер.

Сърдечно благодаря на всички, които ме номинираха са член на НИС Жени-ГЕРБ.

Ценя високо доверието, което ми гласувахте, и бих работила безусловно и всеотдайно, за да го оправдая.

Благодаря и на Изпълнителната комисия за направеното  предложение да бъда включена в състава на НИС Жени ГЕРБ и вярвам, че то е направено след обективен анализ и преценка на квалификацията ми, на дългогодишната ми работа в структурите на ГЕРБ и на подкрепата, която имам от повечето членове и симпатизанти в Област Благоевград.

Още веднъж благодаря за подкрепата на всички Вас!“Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *