Изгладиха ли препирните си жените в ГЕРБ Благоевград

„С благодарност към Андрей Новаков за организираната среща и за положеното начало на единството в ЖГЕРБ Благоевград. Само заедно можем да постигнем победа“.

Това написаха Жени ГЕРБ под снимката след срещата вчера, на която трябваше да се изгладят препирните и да заровят томахавката. В ролята на помирител беше областният лидер Андрей Новаков. Потърсен за коментар за резултата от срещата, той не си вдигна телефона. Надяваме се до края на деня да чуем коментара му.

Е, щом има снимка, че даже и рози в ръцете,  ще считаме, че поне за изборите страстите са поукротени и има обещания за активна предизборна кампания. Само че на снимката ги няма областният лидер на жените Адриана Мелниклийска, както и управителят на ВиК и общински лидер на партията Росица Димитрова. Оказа се, че Димитрова е била на мероприятие в село Церово, където тази неделя има избори за управник.

А всичко тръгна от Национално общо събрание на Жени ГЕРБ, на което дори и Бойко Борисов не се въздържа и  размаха пръст  на активистките от Благоевград.

А ето как коментира и Елена Ташкова ситуацията: Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *