OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Спипаха над 1000 менте дрехи в Сандански

Униформени от Сандански провериха търговски обекти, предлагащи облекла в централната част на града. Проверките са част от полицейска операция на територията на курортния град по противодействие разпространението на стоки без съгласието на притежателя на изключителното право върху тях.  В магазин за облекло на ул. „ Македония“ бяха установени и изложени за продажба общо 51 артикули (предимно блузи и тениски), носещи запазени търговски марки в нарушение на закона. В друг магазин на ул. „Пирин“ са открити 23 бр. мъжки блузи и суитчъри.

В друг търговски обект на ул. „Македония“ в Сандански са били изложени за продажба общо 123 бр. артикули (пуловери и ризи). В магазин за облекло на ул. Македония“ са открити 179 бр. различни артикули. В друг магазин на същата улица в града откритите стоки са 189 бр., а в съседен търговски обект – 322 бр. дрехи. В магазин за продажба на дрехи на ул. „Петър Сарафов“ в Сандански полицейските служители са открили общо 383 бр. различни артикули (мъжки и дамски облекла), изложени за продан.

Полицейските служители от РУ Сандански са образували общо 5 досъдебни производства за престъпления. За проведената операция и образуваните производства е уведомена прокуратурата в курортния град.

Това е пореден удар на антимафиотите за стоки менте в Сандански.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *