Партии се надпреварват да канят в листите бивш кандидат за кмет, той ги нарече лицемери

Политически партии се надпреварват да канят в листите си бившия кандидат за кмет  Стефан Делиов. На местните избори той показа не лош резултат, като се нареди на четвърто място след сегашния кмет Илко Стоянов, бившия Румен Томов и бившия председател на Общински съвет  Андон Тодоров.  Именно заради това го канят в листите, но Делиов заяви категорично да  не си губят времето с него, няма да приеме нито една покана за листа, като ги нарече лицемери.

Ето и целият му пост:

Преди няколко месеца се явих на избори за кмет на Община Благоевград.

Само с приятели зад гърба си, показах един много добър резултат именно с тяхна помощ. Ето, че сега предстоят парламентарни избори и партиите се надпреварват коя да ме покани в листите си. Явно, защото си мислят, че аз притежавам всички тези хора, които са гласували за мен.

Ми, не! Не ги притежавам! Те сами правят избора си за кого да гласуват.

По време на предизборната кампания хилядократно споменах, че на мен не ми е детска мечта да бъда кмет, депутат или президент. Това няма да се промени!

Имах виждания за града ни и затова се кандидатирах. С това започна и приключи моята политическа кариера!

Уважаеми лицемери от разни партии, нека не си губим времето едни на други. Няма да приема нито една покана за листа!

Припомняме, че  най-младият кандидат за кмет, само на 31 години, Стефан Делиов от коалиция „Ние, Гражданите“ бе четвърти на местните избори с резултат от 5,48  процента или 993 гласа.

А кой е Стефан Делиов? Той се обявява като свободомислещ човек, отстояващ не само своите права, но и на тези, които са забравени от законно избраните представителите на държавата. Председател е на спортен клуб „Kochinka Team Racing“.  Организирал многократно благотворителни инициативи, една от които е  „Бъди човек – Благоевград“, с едничката идея да помагат на хора в нужда.1 Comment

  1. Тоя па смешник не спря да си прави реклама. Неса каже кои са партиите .Със сигурност не го канят такива които имат шанс. Най много лупи или волен да го е канил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *