Най-нетърпеливите кандидати за депутати – от Пряка демокрация и Бригада

Първите регистрирани партии в РИК Благоевград са ПП „Пряка демокрация”  и ПП „БРИГАДА“. Те регистрираха съответно един и двама кандидати. Най-нетърпеливи кандидати за депутати са  Ивайло Стефанов от Пряка демокрация. От Бригада се регистрираха Арбен Хавальов и  Лиляна Хаджиева.

Ивайло Стефанов, който на предишните парламентарни избори през юли също се регистрира пръв в РИК – Благоевград успя да постигне резултат от 81 гласа, събрани в цялата Благоевградска област, от които 20 с изрично посочена преференция. На изборите през април Стефанов, който пак бе кандидат-депутат от Благоевград, имаше цели 106 гласа.

Партия Бригада е основана миналата година. Лидер е Арбен Хавальов. Роден на 11.12.1971 г. в село Абланица, Хаджидимово. Баща на двама сина. Работил като музикант и строител в Гърция. В България активна бизнес дейност свързана с проекти за създаване на Интер модален терминал по Националната транспортна стратегия, Киностудио за производство на филми. От 2009 до 2018 консултантска дейност по договори по ПРСР в размери над 150 милиона евро.

Засега това са официално регистрираните кандидати. Крайният срок за регистрация на листите изтича на 12 октомври.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *