Ето я пълната листа на ГЕРБ: второ място за Банско, шесто за Благоевград

Пълна листа от 22-ма кандидати регистрира днес в Районната избирателна комисия ПП ГЕРБ. Средната възраст на кандидатите е 37 години. Само четири са представителите на дамите в листата.

Водачът за 1 МИР  е  Росен Желязков. Община Банско получава второ място в лицето на ексдепутата и общински лидер Александър Мацурев. Третото място е за община Петрич, а кандидатът от южния град е Костадин Стойков. Стоян Стоев от Сандански е на четвърто място, а д-р Емил Тончев от Разлог на пето.

Благоевградският общински съветник Кирил Илиев е на шесто място. Основател на партията,четвърти мандат общински съветник. На 22-рото място както винаги е Стефан Апостолов от Симитли. Директори на училища, мениджър на хотел от Петрич, общо четирима от южния град. Всяка община от региона е представена в листата.

Това е първата пълна регистрирана листа и това показва какъв потенциал имаме, каза областният лидер Андрей Новаков. С добро настроение започват и заради победата на изборите в благоевградското село Церово. Залагат на нови лица и млади хора. Дали си втори или двадесет и втори няма никакво значение, обяви Новаков. Общинският предсдател на ГЕРБ Росица Димитрова също не е в листата, но тя работила много за партията и нямало никаква политическа интрига.

Ще се съобразят с ковид мерките за събиранията по време на кампанията. Новаков очаква по-висока избирателна активност. Георги Динев също не е в листата, но общинската организация се е събрала и е гласувала доверие на друг човек – Костадин Стойков. За Благоевград Новаков очаква фокусът да падне върху Кирил Илиев, който е най-разпознаваем. Бившият областен управител Бисер Михайлов, който събра доста преференции на предишните избори, също не е в листата, но той щял да се ангажира по собствено желание с партийната работа в структурите.

Ето и пълната листа на ПП ГЕРБ:

 1. Росен Димитров Желязков
 2. Александър Иванов Мацурев
 3. Костадин Томов Стойков
 4. Стоян Костадинов Стоев
 5. Емил Серафимов Тончев
 6. Кирил Цветанов Илиев
 7. Никола Любенов Джингаров
 8. Николай Веселинов Сливков
 9. Атанас Кирилов Чолаков
 10. Мария Валериева Данчова
 11. Илия Филипов Сидеров
 12. Ангел Димитров Шопов
 13. ИСМАИЛ СЕФЕР АБДИКОВ
 14. Антония Илиева Ламнева
 15. Любомир Валентинов Богоев
 16. Ваня Кирилова Гатдерова
 17. Мартин Петров Златарски
 18. Македонка Ангелова Въгларска
 19. Радослав Кирилов Пецанов
 20. Божидар Стефанов Яков
 21. Виолина Петрова Стойчева
 22. Стефан Апостолов Апостолов


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *