Къде ще се лепят плакатите на кандидатите

Определиха местата, на които е позволено да се поставят плакатите за изборите, насрочени за 14 ноември 2021 година. Заповедта е на кмета Илко Стоянов.

Местата, на които могат да бъдат поставяни агитационни материали са афишниците пред Драматичен театър „Никола Вапцаров“ и пред зала „22 септември“, парапетът на подземния гараж при Регионален здравен център и подпорната стена на ул. „Шар планина“ (до сградата на ОДБХ). Сред разрешените места са още подпорната стена на Целодневна детска градина №8 „Вечерница“, която се намира на ул. „Григор Пърличев“ (зад РЗИ), стените на подлеза в ж.к. „Струмско“ и подпорните колони на мостове в общината.

Забранява се унищожаването и заличаването на агитационни материали поставени по определения в Изборния кодекс ред, до приключване на изборите, както и публикуването и излъчването на анонимни материали, свързани с предизборната кампания.

Община Благоевград апелира жителите да спазват всички изисквания и да бъдат използвани само позволените в заповедта места за поставяне на агитационни материали.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *