Oнлайн обучение за част от учениците в община Симитли

В Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли и в Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – село Крупник се въвежда онлайн обучение за част от учениците.

От 21 до 27 октомври (включително) в обучение от разстояние в електронна среда ще преминат учениците от втори, трети, четвърти, шести и девети клас на ротационен принцип за срок от една седмица.

В горепосочения период присъствено ще се обучават учениците от първи, пети, седми, осми и десети клас.

Предстои да бъдат изготвени графици, както и да бъде изпратено уведомление до всички родителите във връзка с новата организация, съобщи директорът на училището в Симитли – Таня Янкова.

Част от учениците в Обединено училище „Св. Паисий Хилендарски“ – село Долно Осеново също преминават на онлайн обучение.

Във връзка със Заповед РД09 – 3596 от 20.10.2021 г. на Министъра на образованието и науката по повод усложнената епидемична обстановка в страната, от 21.10.2021 г. до 27.10.2021 г. (включително) в обучение от разстояние в електронна среда ще преминат учениците от втори, трети, четвърти, шести и девети клас на ротационен принцип за срок от една седмица.

Класният ръководител ще се свърже с родителите във връзка с изправността на техническите средства и достъпа до платформата MS Teams.

В рамките на тази вечер ще получат като лично съобщение в Shkolo и график на часовете по време на електронното обучение, който ще бъде публикуван и на фейсбук – страницата на училището.

През първата седмица присъствено ще се обучават учениците от първи, пети, седми, осми и десети клас.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *