Предизборната кампания в Агенция.БГ е за #ЖИВОТ ЗА ПЕПИ

Агенция.БГ дарява парите от предизборни публикации, в установената от Закона платена форма, в благотворителната кампания за Пепа Стоянова. Всички пари, платени в последната седмица от предизборната кампания от политически партии и коалиции и кандидати за публикации и други форми на присъствие в сайта www.agencia.bg , ще бъдат за #ЖИВОТ ЗА ПЕПИ.

С уважение и респект към всеки, поел отговорността да бъде кандидат за народен представител, вярваме, че всеки е преди всичко Човек. И нищо човешко не му е чуждо. Дори болката и нуждата от помощ.

Не поставяме ограничения! Цената, която да платят, определят самите кандидати за народни представители!

Агенцията ще публикува всякакво информационно съдържание в предпочитан формат И срещу направен превод по дарителската сметка на Пепа Стоянова.

0897978393 за връзка с Агенцията или чрез контактния имейл info@agencia.bg

IBAN: BG45UBBS80021025247350

BIC CODE: UBBSBGSF

Титуляр на сметката: Pepa Doncheva Stoyanova

Пепа Стоянова има рядък вид костен рак “Хордома”. След грешни диагнози и неуспешна операция в България, шансът й за излекуване и живот е операция в Турция. Необходими са 120.000€, сумата е непосилна за семейството.

Колкото по-скоро се съберат средствата и се направи операцията, толкова по-големи са шансовете Пепи да се излекува и да продължи да живее! ВСЕКИ ДЕН е важен и от значение

ДАРИ Живот за ПепиВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *