Доктор съветник призова колегите си да агитират за ваксинацията

Oбщинският съветник д-р Павлин Янкулски отправи апел към съгражданите си да се ваксинират срещу  COVID-19. Това стана от трибуната на местния парламент във връзка със сложната пандемична обстановка в страната и борбата с коронавируса. Нещо повече. Той апелира съветниците да поощрят своите близки и познати да се ваксинират.

По думите му през последните няколко години пандемията от този вирус е преобърнала света, в който живеем. Наложило се е да се откажем от нормалния начин на живот, за да може да опазим себе си и семействата си.

„Днес, ваксините срещу вируса са нашия лъч надежда – да бъдем заедно, живи и здрави! Само чрез ваксините имаме шанс отново да живеем нормално без страх!“

Д-р Янкулски информира, че, за да се създаде колективен имунитет, е необходим голям брой на ваксинации, а това ще доведе и до прекъсване на веригите за предаване на инфекции.

„Ваксинацията е личен избор, но ако искаме да бъдем част от обществото, нека бъдем отговорни към себе си и останалите! Нека се защитим по единствения възможен начин – чрез ваксините срещу COVID – 19!“, допълни  още той.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *