Създаденото преди два месеца общинско предприятие едва смогвало с работата по текущи ремонти

Новото общинско предприятие, създадено преди два месеца, едва смогва с работата. Това обяви на сесия кметът Илко Стоянов на въпрос на съветника Калоян Ханджийски какво се случва с  „Благоевград строй ремонт“. Кметът поясни, че се създал добър екип. Покриват се изцяло детски градини, дори не смогвали с работата. Звънят непрекъснато учителки от детски градини и директори, и се отстраняват всякакви повреди. Икономически било много по-ефективно и се действало много по-бързо. Налице са вече и икономии. Предприятието поема поддръжката и на фонтаните. Начело е строителният инженер Илия Илиев.

Новото общинско предприятие беше създадено преди два месеца. „Благоевград строй ремонт“  извършва текущи ремонти на обекти, общинска собственост. Предприятието е ангажирано с отстраняване на аварийни ремонти в детски и социални заведения, училища, спортни зали, социални и общински жилища и др.

В задълженията на звеното попада още поддръжка и ремонт на детски и спортни площадки, поддържане на инфраструктурни обекти, невъзложени с регулярни договори – стълби парапети, покриви, ВиК и ел. инсталации в общинска собственост.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *