Куп купи и медали за талантливи гимнастици

Купи, медали и плакети получиха десетки млади спортисти в XVII Международен турнир по спортна гимнастика „Любчо Солачки“, който се проведе в Благоевград.

Спортисти от 14 клуба от България, Гърция и Република Северна Македония премериха сили в турнира по спортна гимнастика, който се проведе в зала „Скаптопара“.

Организатори на събитието са Община Благоевград и гимнастически клуб „Любчо Солачки“.

В поздравителен адрес до Антон Гръчки – президент на ГК „Любчо Солачки“, треньори и спортисти кметът на Община Благоевград Илко Стоянов изразява гордостта си от факта, че в тези трудни времена традицията се съхранява и отново в Благоевград се провежда състазение от такъв ранг. „Неведнъж съм казвал, че да бъдеш спортист е призвание. Пътят Ви е изпълнен с много трудности и лишения. И вярвам, че точно тези две неща Ви правят по-силни, по-обединени и по-добри в това, което правите. Пожелавам Ви да бъдете здрави и успешни! Не се предавайте пред нищо! Бъдете себе си и продължавайте да се доказвате!“ – пише още в поздравителния адрес, който бе връчен от Силвия Домозетска – директор дирекция „Култура, спорт, туризъм“ в Община Благоевград.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *