„Коледата е възможна“ донесе номинация на благоевградския кмет в конкуренция с Видин и Кюстендил

Кметът Илко Стоянов е номиниран за приза „Кмет на месеца“ за декември на тема „Коледен дух“ в конкурса на портала на българските общини Кмета.бг.

Категориите в конкурса са три – голяма, средна и малка община, като Благоевград е в категория „Голяма община“ и Илко Стоянов е в надпревара с кметовете на Видин и на Кюстендил. Наситената празнична културна програма с мото „Коледата е възможна“ е поводът за номинацията на кмета на Благоевград Илко Стоянов. С празничното тържество за запалване на светлините на Коледната елха започна поредица от събития с различен формат. Концерти, представления, спортни събития, коледен базар, приказни разказвачи, изложби са включени в празничната програма на Общината. 14-метрово коледно дърво радва гости и жители на Благоевград, а децата на Благоевград са в усърдна подготовка за постигане на рекорд – изработване на най-голямата сурвачка в областта.

Екипът на националната медия Кмета.бг направи подбор сред общините и определи номинираните. Гласуването вече започна и ще продължи до 30 декември. 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *