Касова бележка от Банско раздели мрежата от: да си носиш храна до имал – дал

Супа 30 лв., вода  13 лв., лазаня  39 лв. Тази касова бележка от 127 лева от ресторант на Бъндерица над Банско, публикувана от композитора Светослав Лобошки, раздели социалната мрежа.

Появиха се публикации, сравняващи цените по ски курортите в България и в Австрия.

От пост във  Фейсбук на композитора Светослав Лобошки, а и на други личности, става ясно, че българи са платили в Банско сумата от 127 лева за поръчка на една лазаня, две супи, минерална вода и греяно бяло вино. Снимката предизвика разнородни коментари.

Имаше коментари от сорта  „Скиорът да си вземе два сандвича със салам следващия път и да не драматизира толкова“. Други бяха категорични: „В Швейцария по – евтинко ще ти излезе“ до ироничните „ Как може да развалят бялото вино като го греят“ и „ Ау не си играят! То за ски пари не остават!“.

В същото време други потребители показват какви са цените за скиори в Австрия. „На 3000 м в Алпите едно кафе струва € 1,30.  Какво налага същата напитка да се продава в нашите курорти в пъти по-скъпо?“, пише Кристина Стоянова в социалните мрежи и публикува снимка от 18 януари.

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *