Мария Данчова срещу Адриана Мелниклийска за областен координатор на ЖГЕРБ

Структурата на ЖГЕРБ в Благоевградска област проведе отчетно-изборно събрание, по време на което бе номинирано новото ръководство на организацията. За областен координатор на женската структура бяха направени две номинации – на Мария Данчова, организационен секретар на ЖГЕРБ в община Благоевград и на досегашния областен координатор на организацията Адриана Мелниклийска. За организационен секретар бе номинирана Зорница Авгинова от организацията в Петрич. Девет бяха направените номинации за членове на Управителния съвет на структурата, представители от различни общини.

Гости на събитието бяха председателят на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова, заместник-председателят на ЖГЕРБ Йоана Фильова, областният организационен секретар на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева и членът на НИС от Благоевградска област Росица Димитрова.

„Жени ГЕРБ можем да се обединим и да работим за разрешаване на значими проблеми, като насилието над жените и деца, за равнопоставеност, да спрем омразата, която в България стигна до нечувани размери през последните две години”, каза председателят на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова. По думите й въпреки атаките срещу ГЕРБ, партията е стабилна, текат процеси на обновление, но хората с опит имат важно място.

Тя очерта и бъдещите хоризонти в работата на съсловната организация. Вече е в ход подготовката на програма на организацията, която ще бъде представена на предстоящото заседание на НИС през месец февруари.

Отчет на дейността на ЖГЕРБ в област Благоевград представи Росица Димитрова, в който бяха отбелязани значими събития и ключови моменти от работата на всички общински организации.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *