3000 лв. награда за първо място в маратон по програмиране

Маратон по програмиране ще има в Американския университет. Наградният фонд е впечатляващ – 3000 лв. за първо място, 2000 лв. за второ и 1000 лв. за трето. Освен възможността да спечелят парични и предметни награди, участниците ще имат шанса да изградят стойностни връзки и да получат експертни насоки от опитни професионалисти от ИТ индустрията, както и да намерят възможности за стаж и развитие в компаниите.

Участниците работят в екипи, за да изградят прототип на своите идеи по дадена тема в рамките на 48 часа с помощта и насоките на ментори от най-добрите ИТ компании в България. Темата на хакатона ще бъде обявена след церемонията по откриването, която ще се състои от 19 часа в петък, 1 април, в  кампуса на университета в Благоевград. Традиционно работният език на хакатона ще е английски.

Представител на организаторите ще се свърже с всеки, заявил участие, за да помогне в намирането на отбор. Всеки отбор се състои от 3 до 6 души. В началото състезанието на всеки екип ще бъде назначен фасилитатор, който ще напътства и подпомага състезателите през целия уикенд и ще се грижи за това всеки участник да получи най-доброто HackAUBG изживяване.

Наградният фонд е впечатляващ – 3000 лв. за първо място, 2000 лв. за второ и 1000 лв. за трето. Освен възможността да спечелят парични и предметни награди, участниците ще имат шанса да изградят стойностни връзки и да получат експертни насоки от опитни професионалисти от ИТ индустрията, както и да намерят възможности за стаж и развитие в компаниите.

Хакатонът на Американския университет ще се проведе от 1 до 3 април на живо в кампуса в Благоевград.

Записването за HackAUBG 4.0, хакатона на Американския университет в България, вече е активно. Желаещите да участват могат да се регистрират най-късно до 25 март на https://thehub-aubg.com/register.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *