Нашите горски добри и в ските, грабнаха бронза по снежните писти на Родопите

Отборът на Югозападното държавно предприятие зае трето място в дисциплината „Гигантски слалом” в Националното първенство по ски спортове за работещи в системата на горите. Състезанието се проведе на 25 март в курортния комплекс „Пампорово” след 17-годишно прекъсване. Домакините от Южноцентрално държавно предприятие – Смолян се бяха погрижили за отличната организация.

Девет мъже и една жена, водени от капитана инж. Альоша Даков – зам.-директор на ЮЗДП, взеха участие в оспорваната надпревара по снежните писти на Родопите. В индивидуалното класиране в дисциплината „Гигантски слалом” представителите на ЮЗДП заеха две първи и едно второ място. Михаил Колчаков от „ДГС Места” и Силвия Арангелова бяха отличени с грамоти за доброто си представяне във възрастова група под 40 години, а Николай Стайков от „ДГС Самоков” се нареди втори в групата на над 40-годишните.

В първенството участваха около 50 представители на териториални поделения на 6-те държавни горски предприятия в страната, Изпълнителната агенция по горите, както и Национално сдружение на собствениците на недържавни гори „ГОРОВЛАДЕЛЕЦ“.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *