СК „Цанев България“ обра медалите на международен турнир по карате

Състезателите на СК „Цанев България“ успяха да завоюват 26 златни, 15 сребърни и 26 бронзови медала, с което станаха първенец  на международния турнир по Карате – „Sofia Open“. Той се проведе на 26 март в София. В него взеха участие 600 каратеки от 31 клуба.  Свои представители изпратиха  10 държави: Италия, Северна Македония, Босна и Херцеговина, Румъния, Великобритания, Мароко, Ботсвана, Сърбия, Гърция и България. Зрителите се насладиха на схватките на едни от най-добрите в този спорт. На татамито излязоха много европейски и световни медалисти.

Изключително силно представяне  от благоевградския клон на карате клуб „Цанев“  на Кристиян Гаврилов, Хана Кошутарска, Антонио Джавелков, Дария Дуева , Александър – Максимилян Митев, Александър Филипов, Карина Стоянова, Сашо Въжаров, които успяха да останат в десятката на класирането.

„Sofia Open“ е най-големият Карате форум в България. Той се провежда под егидата на президента на Република България и е част от инициативата „Спортувай с президента“.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *