Над 850 деца сътвориха на най-новото танцово състезание

Сандански бе домакин на най-новото танцово състезание в България – Sundance Festival. Два дни, изпълнени с красотата на танца в 10 танцови стила, 39 клуба и школи за танци от цяла България и над 230 танцови изпълнения, които изпълниха сцената на Спортна зала, Сандански с над 850 талантливи и прекрасни деца, юноши и младежи от различни краища на България.

Отличната организация на организаторите от Сдружение „Сънарт“, които с подкрепата на община Сандански и Спортна зала, Сандански направиха изключителен танцов фестивал, които постави основите на събитие, което дълго ще бъде помнено!

Състезанието завърши освен с много награди и отлично представяне на всички местни групи и школи, и с много нови приятелства, емоции и  незабравими спомени.

Всички награди на големите победители и наградата на община Сандански -специалната купа „Спартак“ бяха връчени от кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, който не скри вълнението си от мащабността на фестивала и таланта на всички танцьори.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *