Гоце Делчев очаква над 1000 джудисти

Републиканско първенство по джудо за деца – момчета и момичета, и юноши младша възраст – момчета и момичета очаква Гоце Делчев. Над 1000 състезатели от цялата страна, като сред тях 20 ще бъдат представители на домакините от Гоце Делчев. Подобно състезание по джудо от такъв мащаб се организира за първи път в Гоце Делчев.

По този повод се проведе работна среща за голямото спортно събитие при кмета на общината Владимир Москов. На срещата присъстваха Даме Стойков – вицепрезидент на Българската федерация по джудо и наш съгражданин, Христо Маев – генерален секретар на Българската федерация по джудо, заместник-кметът на община Гоце Делчев Богдан Боцев, Иван Разманов – треньор на спортен клуб „Джудо Неврокоп“ гр. Гоце Делчев и общинския съветник Росен Думанов.

На 16 и 17 април 2022 г., зала „Неврокоп арена“ в Гоце Делчев ще бъде домакин на състезанието.

Община Гоце Делчев оказва пълна подкрепа на спортните клубове и правим всичко възможно за развитието на спорта и популяризирането му сред младите хора, заяви по време на работната среща кметът Владимир Москов.

Началото на състезанията от републиканското първенство по джудо ще бъде поставено в събота, 16 април в 10.00 часа, а официалното откриване ще се състои малко по-късно през деня – в 12.00 часа.

Всички, които искат да наблюдават спортното събитие са добре дошли, входът е свободен.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *