Плувците ни пак с куп медали на „Талант къп“

Блестящо представяне на плувците на „Пирин“ на Международния турнир „Талант къп“, който се проведе от 29.04.-01.05.2022 г. на НСБ „Дианабад“. Три най-добри постижения по точки на FINA, 25 медала, от които 16 златни, 3 сребърни и 6 бронзови и купа за отборно класиране извоюваха състезателите на „Пирин“.

Томас Станимиров спечели 5 златни медала и купа за най-добро постижение по точките на FINA при 10-годишните. Йоанна Глушкова извоюва 5 златни медала и спечели купата за най-добро постижение по точки на FINA при 12-годишните, Димитър Докузов завоюва 4 златни и 1 сребърен медал и купа за най-добро постижение по точки  FINA при 13-14-годишни. Антонио Треновски спечели 2 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медал.

Денис Кулев завоюва 1 сребърен и 1 бронзов медал. Катерина Василева, Мартин Зашев, Мартин Атанасов и Велислав Димитров спечелиха по едно бронзово отличие. Отлично се представиха и Божидар Рангелов и Божидара Борисова. Състезателите са с треньори- Валентина Атанасова и Спас Борисов.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *