Отново чадъри в Благоевград

Чадърите се върнаха в  Благоевград.Само мястото е променено. Толкова много хора си искаха пъстрия тунел, което бе и емблема на областния център. В момента се поставя арт инсталацията, която ще бъде разположена над моста на река „Бистрица“ при Младежки дом. А там е точното място, на този мост ни трябва сянка през топлите дни.  Красивата композиция ще прави цветна сянка в най-горещите дни и ще радва жители и гости на областния център в Пиринско.

Цветната комбинация от чадъри ще създава добро настроение, както за гражданите, така и за туристите, които се очаква да пристигнат за големите фестивали, част от Културния календар на Община Благоевград за 2022 година.

Пъстрата подредба на чадърите ще съпровожда всички събития на Община Благоевград, сред които празненствата за 24 май – Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност, абитуриентските балове, TEEN BOOM FEST, който ще се проведе на 28 май, SOUTH WEST FESTIVAL BLAGOEVGRAD – 25 и 26 юни, „Талантино“ и още много други културни мероприятия.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *