Сок, бира или боза потече от чешмите в Благоевград

От 1962 г. сме в блока и дори след дострояването през 1975 г.никога не сме имали такава вода! Какво става днес?, оплака се бившият председател на Общинския съвет по наркотични вещества д-р Теменужка Любенова. Тя публикува снимки  във Фейсбук  на странната течност, която тече от чешмите и заваляха коментари, повечето шегаджийски.

„Да е бира, не е, някакъв сок ще да е. Честито“, пошегува се художникът и преподавател Живко Янев.

„О, вода от балкана с витамини и минерали. Трябва да увеличат цената“, не остана по-назад и ръководителката на Православния център и преподавател по религия Мирела Кючукова.

Някои потвърдиха, че и от тяхната чешма тече същата…пак в центъра, а уж подменяха тръбите и вече месеци са в прахоляка по ул. „Иван Рилски“.

Други пък успокоиха, че  има авария, тъй като се стича  вода по улица “М. Кърничева” към полицията.

От „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград поясниха, че във връзка с постъпили сигнали за мътна вода в централна градска част, включително и широк център, са извършени промени в схемата на подаване на вода, с цел да се осигури водоснабдяване на ул. „Петър Стоянов”, гр. Благоевград. Предприети са действия за промиване на мрежата и отстраняване на проблема. Възможно е в следващите часове по някои от високите етажи водоподаването да бъде нарушено.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *