Най-добрите по футбол вдигнаха купа „Неврокоп“ (видео)

Любителите на най-популярната игра в света играха на турнир в Гоце Делчев за първи път след Ковид. След двугодишно прекъсване, популярният за неврокопчани турнир „Купа Неврокоп“ е възстановен. Главен организатор на шампионата за аматьорски футбол на малки врати е община Гоце Делчев. На първото издание на турнира след COVID – пандемията се сформираха 24 аматьорски отбора, които в продължение на една седмица създадоха незабравими футболни емоции както за футболистите, така и за феновете.

Голямото футболно шоу бе на финала. „Дринк маркет“ Гоце Делчев и „Места“ Хаджидимово сътвориха мач с много настроение, за радост на себе си и на публиката. В редовното време финалният мач завърши без отбелязан гол. Според регламента, бяха доиграни още пет минути, но сякаш за да е интригата пълна и в продължението не бе отбелязан гол. Спорът се реши с дузпи и късметът бе за „Дринк маркет“ Гоце Делчев. Те вдигнаха ценния трофей „Купа Неврокоп“ 2022 г. Вицешампиони на турнира са „Места“ Хаджидимово, на трето място – „Интер“ Гоце Делчев и на четвърто, „Левски“ Огняново.

Кметът на общината Владимир Москов връчи първо индивидуалните отличия на най-изявените играчи на турнира. Освен купи и медали, на класиралите отбори от първо до трето място, кметът Москов връчи ваучери за спортни екипи.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *