Подариха икона на любим учител като я сравниха с Божията майка

Родителите и децата от Фолклорна група „Бисери” изненадаха Даниела Богданова със своя подарък – иконата на Св. Богородица. Тя е  е ръчно изработена, осветена и закупена от Неправителствена организация Донорството е живот/ Майки за донорство. Това е организация, която помага на семейства с репродуктивни проблеми, като събира средства и помага на семейства в нужда.

„Ние децата от ФГ „Бисери“ заедно с нашите родители я подаряваме на Вас, госпожо Богданова, защото Вие също като Божията майка се грижите за нас и нашите деца. Обичате ги, закриляте ги, учите ги на традиции  да обичат и почитат българското. Затова нека Св. Богородица бди над Вас и вашето голямо семейство на ФГ „Бисери“”- са думите отправени към г-жа Богданова от нейните възпитаници и техните родители.

Василена Тренева пък изработи картичка и написа стихотворение за любимата си госпожа.

Безброй са участията на децата от ФГ „Бисери” в събития, конкурси и фестивали през изминалата учебна година, а призовите места и награди са доказателство за упорития труд, постоянство и любов към българският фолклор и народно пеене. Много емоции и забавни моменти през годината ще останат незабравим спомен за всички деца от фолклорната група с преподавател Даниела Богданова.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *