Тази събота става горещо с латино ритми и страстна салса

Лятото в Благоевград преминава под знака на танците. Тази събота подплощадното пространство под АУБ и ДТ „Никола Вапцаров“ ще се превърне в най-горещото място в областния център с вдъхновяваща салса фиеста.

Танцово училище „Art&Dance“ кани малки и големи да усетят магията на латиното с професионалните танцьори Надя Тончева и Илия Чолаков. Двамата идват в Благоевград, за да разкрият тайната на най-завладяващите ритми.

Голямото танцуване ще започне в залата на „Art&Dance“ в 18.00 часа с урок за децата.

В 19.00 часа дансингът ще бъде запазен за всички останали любители на салсата.

За участие в уроците е необходимо предварително записване. За повече информация – страницата на Танцово училище „Art&Dance“ във фейсбук.

По-късно програмата ще продължи на открито при фонтаните, за да превърне подплощадното пространство в истинско латино парти.

За да се включите във фиестата не са необходими специални танцови умения, а само желание за танцуване и добро настроение.

Надя Тончева и Илия Чолаков са професионални салса танцьори и хореографи, участвали в престижни международни състезания и фестивали.

Надя е дългогодишна сценична партньорка на известния кубински танцьор Раул Торес, а Илия е национален и балкански шампион по салса в категория Соло за 2017 година.

Двамата имат участия в цял свят. Тази събота те идват в Благоевград по покана на Танцово училище „Art&Dance“, за да превърнат съботната юлска вечер в незабравимо изживяване.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *