Не пийте вода от чешмата на Бачиново тези дни

Чешмата на парк “Бачиново” в  Благоевград е част от водопроводната мрежа на Благоевград и също ще бъде с повишена концентрация на хлор за посочения период и не трябва да се използва за питейни нужди, съобщиха от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.

Припомняме, че годишна профилактика на водопроводните мрежи ще има на територията на община Благоевград. Ще се профилактират  част от населените места от община Благоевград –  Благоевград, с. Дъбрава, с. Рилци, с. Бело поле, с. Покровник, с. Изгрев, с. Горно Церово, с. Еленово, с. Делвино, с. Марулево и с. Горно Хърсово.  Дезинфекцията ще стане в  периода от 06:00 часа на 25.07.2022 г. (понеделник) до 06:00 часа на 27.07.2022 г. (сряда).

Към напорните водоеми и вътрешните водопроводни мрежи на горепосочените населени места ще се подава вода със силно повишена концентрация на хлор (Cl), без прекъсване на водоподаването.

В същия период водата от водопроводната мрежа да не се използва за питейни нужди, приготвяне на храна и къпане.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *