Дават кураж на млад талант с тежка фрактура

Един талант от Детско-юношеската школа на Пирин минава през труден етап по пътя си към голямата мечта. Христо Пандурски от набор 2011 година е с много тежка фрактура, получена в контрола с ЦСКА.

Днес талантът, който е и капитан на отбора, премина успешно операция в „Пирогов“. Д-р Сиришнишки и д-р Пукалски са категорични, че Ици ще се възстанови напълно и ще може да играе отново футбол. Така те дават положителен отговор на въпроса на таланта, който само секунди след като е получил тежката фрактура, въпреки огромната болка, първо е попитал: „Ще мога ли отново да играя футбол?“.

Изключително ключова се оказва бързата реакция на треньорите на отбора Велко Георгиев и Мариян Нешов, които са оказали помощ и са реагирали адекватно след тежкия инцидент.

Всички в клуба са загрижени и оказват подкрепа на таланта и семейството му. В тази връзка и ОФК Пирин ще поеме всички разноски по операцията и възстановяването му.

Вчера Ици бе посетен в столичната болница от спортния директор Светослав Дяков, управителя Атанас Дафинов и директора на школата Петър Карачоров.

При срещата Дяков подари на таланта капитанска лента, с която е извел Лудогорец в Шампионска лига и му пожела да последва неговия път и да го надмине.

Всички в Пирин са убедени, че Ици ще преодолее борбено този труден момент и ще се върне по-силен.

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *