Дара, VenZy и Дара Екимова срещу кибертормоза с концерт в Благоевград

Обичаните български изпълнители Дара, VenZy и Дара Екимова пристигат в Благоевград, за да зарадват своите почитатели със специално подготвен концерт. На 17 септември от 19.00 часа те ще изпълнят едни от най-големите си хитове на пл. „Георги Измирлиев“, а достъпът е свободен.

Проявата е част от кампанията „Ти знаеш. Ти можеш“, насочена към превенция на кибертормоза и онлайн злоупотребите, разпространението на фалшиви новини и дезинформацията сред младите хора. Проектът се осъществява от фондация „Евроскок“ и е финансиран по Националната програмата за изпълнение на младежки дейности по чл. 10 А от Закона за хазарта за 2022 г., която се управлява от Министерството на младежта и спорта.

С цел достигане до широк кръг млади хора и повишаване на общественото внимание към проблемите, свързани с кибертормоз и злоупотреби онлайн, както и с разпространението на фалшиви новини, Фондацията провежда широкомащабна информационна кампания чрез различни комуникационни канали – радио, онлайн медии, социални мрежи, обучителни и дискусионни модули, концерти.

Освен в Благоевград, посланиците на кампанията „Ти знаеш. Ти можеш“  Дара, VenZy и Дара Екимова ще вземат участие и в планираните по проекта младежки фестивали в София и Враца.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *