Защо не видяхте кандидати в предизборна кампания за поредните парламентарни избори?

Защото не видяхме смисъл. И не намерихме причина. Защото така проиграват доверието на избирателя, че обидно често търсят гласа ни. Без фактическа промяна, без дори и физическа промяна. Разбира се, несериозно е, да променяш възгледите си и концепцията за управление на цяла държава в рамките на година, та и по-малко. Точно толкова несериозно е обаче и да разчиташ, че избирателят ще си промени мнението. Несериозно и обидно е. Избирателят, в голямата си част, е човек с мнение, при това аргументирано. С респект и уважение оставаме към депутати, кандидати, и партии и коалиции, които последователно и неизменно следват своята си кауза. По отношение на физическата промяна, която липсва…, имаме предвид, че мнозинството партийни и коалиционни листи са с непроменено персонализирано съдържание.

… извинете, кое и какво е новото?  В условията, регламентирани от закона, на предизборна кампания, никого не потърсихме! На никого не предложихме да се покаже чрез Агенция.бг. Ако сте позвънили, извинете, не вдигахме. Точно както мнозина кандидати правят, дойдат ли избори. Иначе, в редовно време, много се кипрят и радват, някоя медия да ги покаже и нещо за тях публикува. Ние направихме нашият избор за чиста четивна среда в предизборно време с респект към все кандидат, но и със самочувствие, че сме първият регионален информационен сайт за регионални новини и имаме своята чиста аудитория, на която държим. И не изменяме мнението си, че средата с доказано информационна същност, е средата, в която кандидатите трябва да представят, защитават и отстояват своите идеи. Не социалните мрежи, не само печатните визуализации. Извинете, но с винилите от билбордовете някои ще градят кокошарници и ще покриват плевни, а плакатите с най-здравото лепило ще са рисувателно пано за зевзеци.

Споделяме мнението, че гражданската позиция изисква от нас да упражняваме и правото си на глас. Ние ще гласуваме! Гласувайте!

И не забравяйте: Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Екип Агенция.БГ

ПП: снимката съзнателно е архивна. Частични избори 2019г.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *